Gyűrűk minden mennyiségben

Ha imá­dja az ék­sze­re­ket, az őszi trend­ biz­to­san kellemesen meglepi. A leg­újabb divat: a gyűrű min­den mennyiségben!
Öl­töz­tesse fel vásárlói uj­ja­i­t a leg­szebb da­ra­bok­kal!

A trendek folyamatosan változnak, és most a minél több gyűrű viselése a meghatározó.
Akár minden ujjra kerülhet egy-egy, és keverhetjük a stílusokat, formákat és méreteket is.
A karcsú darabok mellé jól illeszkednek a szélesebb, mutatósabb fazonok és a színes kövesek is. Egy ujjra akár többet is húzhatunk.

Ön mit gondol? Hogy szokták viselni az üzletébe betérő vásárlók és érdeklődők a gyűrűiteket?

Amikor valaki ékszert, kiegészítőt választ, nem gondolunk arra, hogy a döntése mindent elárul, a személyiségéről, a pszichéjéről is. Sőt az is lényeges információkat hordoz magában, hogy hogyan hordja az ékszert, kiegészítőt az illető. Ez érvényes a gyűrűkre is. Az, hogy melyik ujján viseli a gyűrűt sok mindent elárul.

2016-ban divatosak a több ujjat egyszerre elfedő, hatalmas méretű gyűrűk, valamint a karlánccal közvetlenül összekapcsolt darabok, sőt azok a típusok is, amiket nem a megszokott módon viselünk, például a felső vagy a középső ujjperceinken, a lényeg a feltűnés! S ami a színeket illeti, a szivárvány minden árnyalata trendben van a visszafogott pasztelltől az egészen harsány színekig. A kerámia az ezüsttel kombinálva különleges, egyedi eleganciát eredményez és szinte mindenkinek előnyösen áll.